• 01cc181732541b8929dc013626c61f9015ceb31115_2-1.jpg
  • 01d503ee5a842df068653da96b9226bf02ddb17200-1.jpg
  • 011ee9b42213f8e1862a17e8ffdd6108c8a8be4ea1-1.jpg
  • 0104ccc72c9ad0f752e6ba0e2122dbf32011e9fb4a-1.jpg
  • 01376dd6377ebddd3c1e33fee69173c5a57fbc4c9c-1.jpg
  • 01873de4f5ef65dbf8ce12d898477a614585b52cb4-1.jpg
  • 01004452cdc6ed05f68519918b58dc14ad750c885e-1.jpg
  • 01586629b309f4b2d0b5feaeb68e716254da7dc81b-1.jpg
  • 015631460df4c73126a85628ed11ad337a3898ca8c-1.jpg

Forret: Koldrøget laks m/peberrod, syltede hvide asparges, grønt og sprødt, kr. 95,-

Hovedret: Filet af himmerlandskalv m/svampe, nye gulerødder og Dijon-svampesauce, kr. 235,-

Dessert: Gateau a la Marcel m/blåbær og hjemmelavet sorbet, kr. 95,-

 

Tilbud: Tre retter kr. 325,-

 

Bemærk: Tavleretter serveres ikke om onsdagen