• Slidermenu1.jpg
  • Slidermenu2.jpg
  • Slidermenu3.jpg
  • Slidermenu4.jpg
  • Slidermenu5.jpg
  • Slidermenu6.jpg

A la carte menu sommer 2020

 

Forretter

Ugens tavleforret kr. 95,-

Friterede tigerrejer i panko med romanescodressing og grønt, kr. 115,-

Carpaccio af oksekød m/trøffelmayo, sprødt, syltede rødløg, vesterhavsost og grønt kr. 105,-

Rødbedecrudité, purløgscreme og krydder-toast kr. 95,-

 

Fisk:

Dagens fisk (spørg betjeningen) kr. 255,-

 

Hovedretter:

Ugens tavlehovedret kr. 235,-

Cote de Boeuf - Bøffernes konge - m/pommes croquette, svampe og peberglace. 600 gr. kød - kan deles af 2-3 personer. Minimum 30 minutters tilberedningstid, kr. 595,-

Disse hovedretter serveres med årstidens grønt og små kartofler

Dagens vegetar (spørg betjeningen) kr. 215,-

 

Dessert:

Ugens tavledessert kr. 95,-

Blød brownie med bær, hjemmelavet sorbet og sprødt, kr. 105,-

Trifli a la De 2 Stuer med sprødt og sødt, kr. 95,-

 

 

Mest for børn:

Spaghetti med tomat og kødboller kr. 75,-

Kylling med små kartofler og grønt kr. 75,-

Isdessert med frisk frugt kr. 55,-