• 014fb1727eddfd347553e60f971f6d635e4c2036ba-1.jpg
  • 01858c84a540713ed836a74c44d56a4e2a5393d3b6-1.jpg
  • 01873de4f5ef65dbf8ce12d898477a614585b52cb4-1.jpg
  • 01126220b3f28720c00c777e92178f52ee92fed39a-1.jpg
  • 01586629b309f4b2d0b5feaeb68e716254da7dc81b-1.jpg

Forret: Koldrøget hellefisk m/peberrod, syltede agurker, grønt og sprødt, kr. 95,-

Hovedret: Gris Wellington & braiseret svinebryst m/svampe, æbler, nye gulerødder og madeira-æble glace, kr. 235,-

Dessert: Mazarin m/hvid chokolade, ganache, bær og sorbet, kr. 95,-

 

Tilbud: Tre retter kr. 325,-

 

Bemærk: Tavleretter serveres ikke om onsdagen