• 01b8fbb354e50b7cb09db62d20c0c6dd5cb7139fac-1.jpg
  • 01cc07f35d9944120e4df1334fadda7e9872a516cd-1.jpg
  • 01e47973b1083b4035ac3e791a0bdfbe2b49f487b3-1.jpg
  • 018a63844478c88ded7f341ff0a03890c25e80d2dd-1.jpg
  • 018e6f41d21dbeb608cfe2735306add252ac7e2374-1.jpg

Nytårsaften kan du bestille og afhente en lækker 4-retters menu.

Bestilling og betaling senest fredag d. 26. december 2019 (med mindre andet er aftalt).

Afhentning tirsdag d. 31. december kl. 14-16

Udførlig brugsanvisning medfølger.

 

Forret:

Hummerbisque m/ ristet kammusling

 

Mellemret:

Carpaccio af oksekød m/grønt, Vesterhavsost, syltede løg og sprødt

 

Hovedret:

Medallion af kalvemørbrad m/svampe, rodfrugter og portvinssauce. Hertil kartoffeltårn

 

Dessert:

Chokoladefondant m. Coulis, bær og hjemmelavet vanilleparfait

 

Pris pr. person kr. 365,-