• Slidermenu1.jpg
  • Slidermenu2.jpg
  • Slidermenu3.jpg
  • Slidermenu4.jpg
  • Slidermenu5.jpg
  • Slidermenu6.jpg

Nytårsaften kan du bestille og afhente en lækker 4-retters menu.

Bestilling og betaling senest fredag d. 26. december 2019 (med mindre andet er aftalt).

Afhentning tirsdag d. 31. december kl. 14-16

Udførlig brugsanvisning medfølger.

 

Forret:

Hummerbisque m/ ristet kammusling

 

Mellemret:

Carpaccio af oksekød m/grønt, Vesterhavsost, syltede løg og sprødt

 

Hovedret:

Medallion af kalvemørbrad m/svampe, rodfrugter og portvinssauce. Hertil kartoffeltårn

 

Dessert:

Chokoladefondant m. Coulis, bær og hjemmelavet vanilleparfait

 

Pris pr. person kr. 365,-