• Slidermenu1.jpg
  • Slidermenu2.jpg
  • Slidermenu3.jpg
  • Slidermenu4.jpg
  • Slidermenu5.jpg
  • Slidermenu6.jpg

Hver torsdag i perioden 25. april - 27. juni (dog ikke Kr. Himmelfartsdag): Vælg fra tavlemenuen 2 retter for kr. 245,- eller 3 retter for kr. 295,-. 

 

Forretter

 

Ugens forret (spørge tjeneren)

Kr. 95,-

 

De 2 Stuers fiskesuppe m/fisk dild

Kr. 115,-

 

Tartar af Lomo Curado m/trøffelcreme og grønt

Kr. 95,-

 

Hovedretter

 

Ugens hovedret (spørg tjeneren)

 

Dansk Kalv m/svampe, rodfrugter og glace

Kr. 225,-

 

 

Dagens fisk (spørg tjeneren)

Kr. 234,-

 

Alle hovedretter serveres med årstidens grønt og nye kartofler

 

Vegetar

 

Selleritoast m/svampe, purløg og timian

 

Kikærtebøf m/svampe, persillerod og små kartofler

 

1 vegetarret kr. 195,-

 

2 vegetarretter kr. 245,-

 

Dessert

 

Ugens dessert (spørg tjeneren)

Kr. 85,-

 

Brownie m/chokoladeganache og hjemmelavet is

Kr. 95,-

 

De 2 Stuers trifli m/hvid chokolade, bær og sprødt

Kr. 85,-

 

 

For børn

 

Spaghetti Bolognese

Kr. 65,-

 

Laks eller kylling på spyd m/små kartofler og grønt.

Kr. 75,-

 

Isdessert m/frisk frugt

 

Kr. 55,-