• Slidermenu1.jpg
  • Slidermenu2.jpg
  • Slidermenu3.jpg
  • Slidermenu4.jpg
  • Slidermenu5.jpg
  • Slidermenu6.jpg

Forretter

 

Ugens forret (spørge tjeneren)

Kr. 95,-

 

De 2 Stuers fiskesuppe m/fisk og jomfruhummer

Kr. 115,-

 

Carpaccio af oksemørbrad m/trøffelcreme, sprødt rugbrød og grønt

Kr. 95,-

 

Hovedretter

 

Ugens hovedret (spørg tjeneren)

 

Kalvefilet m/svampeterrine og timianglace

Kr. 225,-

 

Unghanebryst m/svampe, løg og dijon-sauce

Kr. 205,-

 

Dagens fisk m/blomkål, syltede rødløg, purløgssauce samt smørstegte kartofler

Kr. 235,-

 

Alle hovedretter serveres med årstidens grønt og nye kartofler

 

Vegetar

 

Toast m/svampe, purløg og timian

 

Kikærtebøf m/bønner, svampe, paneret persillerod og grøntsagsglace samt små kartofler

 

1 vegetarret kr. 195,-

 

2 vegetarretter kr. 245,-

 

Dessert

 

Ugens dessert (spørg tjeneren)

Kr. 85,-

 

Blød brownie m/skovbærsorbet

Kr. 95,-

 

De 2 Stuers trifli m/hvid chokolade, bær og sprødt

Kr. 85,-

 

 

For børn

 

Spaghetti Bolognese

Kr. 65,-

 

Laks eller kylling på spyd m/små kartofler og grønt.

Kr. 75,-

 

Isdessert m/frisk frugt

 

Kr. 55,-