• 01cc181732541b8929dc013626c61f9015ceb31115_2-1.jpg
  • 01d503ee5a842df068653da96b9226bf02ddb17200-1.jpg
  • 011ee9b42213f8e1862a17e8ffdd6108c8a8be4ea1-1.jpg
  • 0104ccc72c9ad0f752e6ba0e2122dbf32011e9fb4a-1.jpg
  • 01376dd6377ebddd3c1e33fee69173c5a57fbc4c9c-1.jpg
  • 01873de4f5ef65dbf8ce12d898477a614585b52cb4-1.jpg
  • 01004452cdc6ed05f68519918b58dc14ad750c885e-1.jpg
  • 01586629b309f4b2d0b5feaeb68e716254da7dc81b-1.jpg
  • 015631460df4c73126a85628ed11ad337a3898ca8c-1.jpg

Året rundt kan du holde dit selskab hos os.

Til frokost og kaffe kan vi have 50 personer siddende indendørs. Til middag eller buffet ca. 40 personer.

På lukkedage og i dagtid åbner vi for minimum 20 personer.

Forkæl eksempelvis dine gæster med en af vore selskabsmenuer:

 

Selskabsmenu 1:

Forret: Carpaccio af oksemørbrad med trøffelcreme, Vesterhavsost, grønt & sprødt Kr. 85,-

Hovedret: Unghanebryst med svampe, tomat, løg samt Timian-svampeglace Kr. 195,-

 Dessert: Fragilité med skovbær og crumble Kr. 85,-

Alle tre retter Kr. 335,-

 

Selskabsmenu 2:

Forret: Hummerbisque med kammusling Kr. 105,-

Mellemret: St. hvid fisk med kål og brændt smør Kr. 95,-

Hovedret: Kalvefilet med brisler, svampe, løg, croquette samt Estragonglace Kr. 225,-

 

Dessert: Blød chokoladekage med ganache, skovbærsorbet og crumble Kr. 85,-

Alle fire retter Kr. 445,-