• 01cc181732541b8929dc013626c61f9015ceb31115_2-1.jpg
  • 01d503ee5a842df068653da96b9226bf02ddb17200-1.jpg
  • 011ee9b42213f8e1862a17e8ffdd6108c8a8be4ea1-1.jpg
  • 0104ccc72c9ad0f752e6ba0e2122dbf32011e9fb4a-1.jpg
  • 01376dd6377ebddd3c1e33fee69173c5a57fbc4c9c-1.jpg
  • 01873de4f5ef65dbf8ce12d898477a614585b52cb4-1.jpg
  • 01004452cdc6ed05f68519918b58dc14ad750c885e-1.jpg
  • 01586629b309f4b2d0b5feaeb68e716254da7dc81b-1.jpg
  • 015631460df4c73126a85628ed11ad337a3898ca8c-1.jpg

Nytårsaften kan du bestille og afhente en lækker 4-retters menu.

Bestilling og betaling senest fredag d. 26. december 2019 (med mindre andet er aftalt).

Afhentning tirsdag d. 31. december kl. 14-16

Udførlig brugsanvisning medfølger.

 

Forret:

Hummerbisque m/ ristet kammusling

 

Mellemret:

Carpaccio af oksekød m/grønt, Vesterhavsost, syltede løg og sprødt

 

Hovedret:

Medallion af kalvemørbrad m/svampe, rodfrugter og portvinssauce. Hertil kartoffeltårn

 

Dessert:

Chokoladefondant m. Coulis, bær og hjemmelavet vanilleparfait

 

Pris pr. person kr. 365,-