• 014fb1727eddfd347553e60f971f6d635e4c2036ba-1.jpg
  • 01858c84a540713ed836a74c44d56a4e2a5393d3b6-1.jpg
  • 01873de4f5ef65dbf8ce12d898477a614585b52cb4-1.jpg
  • 01126220b3f28720c00c777e92178f52ee92fed39a-1.jpg
  • 01586629b309f4b2d0b5feaeb68e716254da7dc81b-1.jpg

Nytårsaften kan du bestille og afhente en lækker 4-retters menu.

Bestilling og betaling senest fredag d. 26. december 2019 (med mindre andet er aftalt).

Afhentning tirsdag d. 31. december kl. 14-16

Udførlig brugsanvisning medfølger.

 

Forret:

Hummerbisque m/ ristet kammusling

 

Mellemret:

Carpaccio af oksekød m/grønt, Vesterhavsost, syltede løg og sprødt

 

Hovedret:

Medallion af kalvemørbrad m/svampe, rodfrugter og portvinssauce. Hertil kartoffeltårn

 

Dessert:

Chokoladefondant m. Coulis, bær og hjemmelavet vanilleparfait

 

Pris pr. person kr. 365,-